25 dec 2014

Vrouw koopt positieve zwangerschapstest cadeau

Er zijn veel cadeaus die je kunt verzinnen voor kerst. Maar in Amerika doen vrouwen zichzelf een positieve zwangerschapstest cadeau. En dit om hun partner bij zich te houden, want een zwangere vrouw dump je toch iets minder makkelijk...

Op de Craigslist (een bekende zoeksite) in Amerika is een geheel nieuwe, bizarre trend is opgedoken: vrouwen bieden daar positieve zwangerschapstesten aan voor de vriendelijke prijs die tussen de 20 en 50 euro ligt.

Feestdagen
Een gebruiker adverteerde met: "Ik heb een positieve zwangerschapstest voor hen die een beetje hulp willen om hun man aan zich te binden gedurende de feestdagen. Geïnteresseerden kunnen een bericht sturen. Ik verkoop ze voor 20 dollar per stuk."
Het aantal advertenties is de laatste tijd toegenomen. Enkele waren als grap bedoeld, maar andere waren weer echt.
 En dat allemaal om een man te misleiden en ervoor te zorgen dat hij tijdens de feestdagen de relatie niet zal beëindigen. Een van de scheidingspieken van het jaar ligt vlak na oud & nieuw. En dit boezemt menig vrouw natuurlijk angst in. Een relatie met een zwangere vrouw zal een man niet zo snel beëindigen en haar minstens nog een kans geven, zo denken deze vrouwen althans die hier gebruik van maken.
Zulke tests aankopen is op zich niet verboden, maar wel als je die inzet om iemand te bedriegen of te chanteren. Dan ben je strafbaar.

bron: Telegraaf

Geen opmerkingen:

Een reactie posten